1203 Flynn Road, Suite 170 Camarillo, CA 93012
805-384-1645
805-384-1600
www.cdinsurance.com
Hours of Operation

Mon: 8am – 4.30pm

Tue: 8am – 4.30pm

Wed: 8am – 4.30pm

Thu: 8am – 4.30pm

Fri: 8am – 4.30pm

Sat: Closed

Sun: Closed

Daniel Young

805-322-8615 Extension 317
  • Question 1: Guilty TV pleasure
  • Answer 1: The Bachelor (not proud of this!)
  • Question 2: Android or iOS
  • Answer 2: iOS
  • Question 3: Chocolate or Vanilla
  • Answer 3: Chocolate
  • Question 4: Favorite Book
  • Answer 4: No favorite but currently reading Thirst by Scott Harrison
  • Question 5: Warm or Cold Weather
  • Answer 5: Warm
Email Daniel Young

Shannon Anderson

805-322-8816 Extension 325
  • Question 1: Favorite childhood memory
  • Answer 1: Family trips. Driving across county to Iowa to see my Great Grandma.
  • Question 2: Hobby
  • Answer 2: Working in the garden
  • Question 3: Android or iOS
  • Answer 3: Apple phone
  • Question 4: Favorite Music
  • Answer 4: Love all music  
  • Question 5: Cats or Dogs
  • Answer 5: Dogs
Email Shannon Anderson

Gabriela Patino

805-322-3513 Extension 323
  • Question 1: Favorite Food
  • Answer 1: Sushi
  • Question 2: Favorite Music
  • Answer 2: Spanish
  • Question 3: Favorite cartoon character
  • Answer 3: Dopey
  • Question 4: Guilty TV pleasure
  • Answer 4: Tyler Perry Shows
  • Question 5: Hidden talent
  • Answer 5: I love to Paint
Email Gabriela Patino
Made by Ellipsis Marketing